Lediga tjänster

Tapper Sealing Technology AB, TST, är ett innovativt företag och en marknadsledande producent av gummi- och plast-kabelgenomföringar. Företaget arbetar med försäljning av framför allt egna produkter på den internationella marknaden, och är sedan några år tillbaka helt privatägt.

Vi söker nu en strukturerad och driven person som

Exportassistent

Du blir en viktig person i vår fortsatta expansion och får ett varierat arbete där arbetsuppgifterna främst består i att assistera export-avdelningen i det dagliga arbetet samt att sköta administration av order, leveranser, fakturor, uppföljning och rapporter. Detta innebär dagliga kontakter med distributörer i olika länder samt interna kontakter med andra avdelningar.

I tjänsten ingår personalansvar för två personer på packavdelningen. Man kommer också ha visst projektansvar för olika utvecklings/förbättrings-projekt som sker på bl.a. produktionssidan.

Vi söker Dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som är flexibel och service-medveten. Du har lätt för att samarbeta och är en utåtriktad, representativ, tillmötesgående och noggrann person med gott ordningssinne.

Du har god datorvana (Office). Har du erfarenhet av Navision är detta meriterande. Arbetet kräver goda kunskaper i främst engelska (tal och skrift). Vi erbjuder dig ett allsidigt och spännande jobb i en expansiv miljö.

 

Vid övriga frågor kontakta Director – Sales and Marketing Mikael Selinder på 0705-918272.

 

Skicka Din ansökan till: mikael.selinder@tst-ab.com 

 

Tapper Sealing Technology AB
Lerbacksgatan 2
SE-571 38 Nässjö
Sweden

Tel: to contact page
Email: info@tst-ab.com
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.
TST - Rubber grommet Designed and Made in Sweden