Lediga tjänster

Tapper Sealing Technology AB, TST, är ett innovativt företag och en marknadsledande producent av gummi- och plast-kabelgenomföringar. Företaget arbetar med försäljning av framför allt egna produkter på den internationella marknaden, och är sedan något år tillbaka helt privatägt.

 Vi söker nu strukturerade och drivna personer till två tjänster, en produktionsassistent samt en pack och lagertjänst:

 

Produktionsassistent

Vi tillverkar gummi- och plastdetaljer och personen vi söker blir ett viktigt stöd i vår produktion. Du får ett varierande arbete som främst består i att avlasta och assistera maskinoperatören under nattskiftet.


I arbetet ingår uppgifter såsom kvalitetskontroll, verktygsblästring, formverktygsbyten, materialhantering, lagerhantering, montering och mycket mer.
Tidigare erfarenhet av industriarbete är en fördel men det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du har lätt att samarbeta, är flexibel, ambitiös, noggrann och vill ha ordning och reda.


Låter det här intressant eller om du har frågor ang. tjänsten är du välkommen att kontakta Eugene Powell via e-post.

Ansökningar skall skickas till Eugene Powell via e-post, eugene.powell@tst-ab.com 


 

Pack och Lagertjänst

Personen vi söker till vår pack och lager-avdelning ska vara ansvarig för paketering av våra egentillverkade produkter samt våra leveranser. Tjänsten är 2-skift, dag och kväll, där du sköter både den automatiserade förpackningsmaskinen och utleveranserna till våra kunder.


Tidigare erfarenhet av lagerarbete och truckkort är en fördel men det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du har lätt att samarbeta, är flexibel, ambitiös, noggrann och vill ha ordning och reda.


Låter det här intressant eller om du har frågor ang. tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Holm via e-post.

Ansökningar skall skickas till Karl Holm via e-post, karl.holm@tst-ab.com

 

Tapper Sealing Technology AB
Lerbacksgatan 2
SE-571 38 Nässjö
Sweden

Tel: to contact page
Email: info@tst-ab.com
Our company is credit worthy according to Bisnode's credit assessment system that is based on a number of decision rules. This credit rating is updated on a daily basis, and always shows the current rating and date.
TST - Rubber grommet Designed and Made in Sweden

TST will be closed for Christmas holiday from the 22nd of December to the 1st of January.
No orders will be expedited or sent out during this time.

We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year!